Tulikin siis pieni ohjelman muutos tuossa aamulla yhdentoista maissa, kun äitini tuli ja sanoi menevänsä kaupunkiin. No, tottakai menin mukaan. Siinähän säästää kahdeksan euroa samalla, kun ei tärvitse käyttää edes bussia. Ja kenties enemmänkin, kun se on tosiaan se äiti joka on mukana. :D

Enimmäkseen kiertelimme kaupungista sitä paljon puhuttua ja haluttua nahkatakkia. Eikä löytynyt mistään. Tai löytyi, mutta kaikki oli M kokoa. Moda aukialla oli ainut oikean kokoinen ja se oli sitten sellainen jakkumalli, joten ei kiitos sillekin. Kun menimme sitten ONLYstä kysymään, että millon olisi kentien tulossa sitä S tai XS kokoa, niin sanoi, että joka kuukausi tulee, mutta ens kuussa tulee kuulemma jotain JAKKUmallista! Ärgghh. Ja sanoi vielä, että kaikki pienet koot menevät kyllä aina ekan viikon aikana. Miten se on mahdollista? Jos ne sen kerta tiedostavat, niin miksi ei sitten tilaa niin montaa, että ei mene? Ei tsiisus, menee taas niin hermo. Eli nahkatakit jäivät kauppoihinsa. :<

No, kyllä sieltä jotain löytyi. Voisinkin esitellä ne näin päivän asuna:

2iibejb.jpg

uusi ryppy t-paita  -  one way
uusi vyö  -  only
uudet housut  -  only
koru  -  joku äidin vanha

Kuvassa näkyvää ryppy t-paitaa olen todella etsinyt. Ja oikeastaan juuri tasan tuota mallia. Rakkaalla leikki isosiskollani (poikaystävän isosisko) on tuollainen ruskea, jota olen satunnaisesti lainaillut. Kiitos siis tästä yksilöstä ihana one way. :)

Uusi vyö oli jo valmiiksi farkuissa kiinni, kun niitä sovittelin ja siksi jotenkin osui silmään. Minulla ei olekkaan ennestää tälläistä ruskeaa vyötä edes ollut. Tästä vyöstä kiitän siis onlyä ja ÄITIÄ!

Housut sattui ihan vahingossa silmään. E oikeastaan nyt edes tullut etsiskelemään housuja. Ne vaan osui kohdalle ja nappasi. Hintaa housuilla oli 70e, mutta kun pitkästä aikaa olivat kivan väriset ja näköiset, niin mikä ettei? niin, kiitos only ja Elvi-mummu, siltähän nämä rahat oikeastaan ovat peräisin. :D (jos joku ei Elvi-mummua tiedä, niin kirjoittelin siitä tuolla joskus..)

Pistin korkkiruuvi postauksen tulemaan tänäiltana kahdeksan maissa. :)