Päivän ruoka:

Tortillat on ehkä maailman paras ja helpoin ruoka. Sen valmistuksessa ei voi mennä MIKÄÄN pieleen, paitsi lämmittää lätyt koppuraisiksi.

2ymiz9u.jpg

Tortillojen tekoon ei oikein voi kirjoittaa mitään ohjetta, kaikki vaan silputaan ja pistetään omiin kulhoihinsa. Jotta päivänruoka postaus olisi pisempi, voin kertoa mitä kaikkea sinne lätyn väliin voi oikein pistää (plussalla merkityt omia lemppareita):
- jauhelihaa +
- salaattia (itse pidän kiinansalaatista, vai mikä se oli) +
- paprikaa +
- anansta
- kanaa
- riisia
- kurkkua
- tomaattia
- sipulia (punasipulia) +
- erilaisia kastikkeita (joku dippi käy hyvin) +

..ja varmasti vielä kaikkea muuta ihanaa, ihan mikä vaan tuntuu ja maistuu hyvältä.


Päivän kysely:

Mitä laukustani löytyy? (hiihi, haastoin itse itseni)

 2vuyb6g.jpg

Laukussani on yleisemin pullollinen vettä, tämä ihana hello kitty! -juomapullo on peräisin h&m:n lastenosastolta n. 3e. Laukussani on myös h&m:ltä ostetut ihanat aurinkolasit, billavongin (voisi ostaa uuden) rahapussi, sekä marimekon pari pussukkaa. Suuremmassa niistä säilytän meikkejä ja pienemmässä kulkee kamera.Kuvasta löytyvät myös avaimeni. Puhelin jäi kuvasta puuttumaan, oli hukassa. :p


Päivän peli:

Nintendo wii. Se nyt ei ole päivän peli, varmaan kuukauden, mutta sieltä löytyvä yksi panssarivaunu ammunta peli. Liikutaan siis panssari vaunulla ja ammutaan toisia panssarivaunuja ja räjäytellään niitä miinoilla. Kuulostaa tylsältä ja yksinkertaiselta ja sitä se onkin!

2qv5bi1.jpg

Paras ostos:

Löysin seppälän alekuilusta rintsikat 2,1€ !! Ja rintsikoita ja muita alusvaatteita ei ole ikinä liikaa. Kiitos seppälä, kiitos. :)

vo7doh.jpg

kyllä, sinitarasin ne seinään. tosin vain kuvauksen ajaksi. :D