Nyt tulee siis esittely tavaroista, joita yleensä käytän tukkani pistämiseen.

2ajz5eg.jpg
tässä siis koko läjä, mutta nyt alan erittelemään tavaroita

3326opc.jpg

Kuvasta löytyy siis varmaan kaikiltä löytyvä hiustenkuivaaja. Omani on joku Braunin ikuisuuden vanha, mutta toimiva Swing 1200. Voisin varmaan ostaa muutaman vuoden sisään jo uuden, sellaisen missä on pitkä tuo ilma-aukko, jolla pääsisi helposti myös siis tuonne hiuksen tyveen. Braunini on siihen hieman tylppä.

2v2jgo0.jpg

Tässä kuvassa minulle yhteen aikaan täysin korvaamaton esine, suoristusrauta. Rauhoittelin kumminkin sen käyttöä, kun huomasin kuinka hallaa se tukalleni tosiaan tekee (ilman mitään suojaavia aineita :p).Vehje on siis BaBylissin tuotantoa, ja ihan hyvä vehje kaikin puolin.

2prtjsy.jpg

Tämän koneen kyljessä lukee Vidal Sassoon, en ole ennen kuullut, kai se joku merkki on? Itse asiassa en edes tiedä koko vekottimen nimeä, mutta kivat korkkiruuvit sillä saa aikaan. Kone on lojunut vessassamme vuosia, mutta vasta ihan vastikään otin tämän käyttöön. Ihan mainio tämäkin.

2hdsjz5.jpg

Viimeisimpänä vekottimenä uusin koneeni, tämä OBH NORDICAn tyvikohottaja. Kokemusta koneesta ei vielä paljon ole, mutta kai se ihan ok on. Vielä vähän hankala käyttää.

2jdjmf5.jpg

Nyt uutuus mömmöni, jonka puutteen vuoksi olen melkein nujertanut jokaisen karvani, Osiksen kuumuudelta suojaava suihke! Olen vasta kerran suihketta käyttänyt ja hiukset näyttävät terveiltä. Muutenkin tykkään jotenkin tuosta Osiksesta, vaikkei siitä mitään kummempia kokemuksia olekaan.

25qdd2t.jpg

Ja kaikiltä löytyvä lakka, joka on itselläni Wellaflexiä, ultra strong hold. Pitäisikö vaihtaa Osikseen? ainakin olisi pullo hienompi ja sopisi paremmin tuon kuumuudeltasuojaavan jutun kanssa. :D

12631pz.jpg

Viimeisenä elintärkeä pappakampani. Siwa, 0,30€.. :D


Kiinnostaisiko kenties jotakuta sellainen juttu, että miten teen tuolla yhdellä vempeleellä itselleni korkkiruuvit?

Sovitaanko, että kun saan viisi tilaajaa, niin teen jonkun ison postauksen jostain aiheesta, joita saisitte ehdottaa?
(niitä on nyt kolme)

Mitäs sanotte, kun pistin myös tuon ostoslistalla jutun tuonne sivuun sivuksi?

Ihanaa, ylihuomenna shoppailemaan! Tätä olenkin odottanut ihan ylipitkään, varmaan kaksiviikkoa.. Onneksi on kunnon nippu rahaa kasassa, niin saa ostettukin jotain. :)