Elikkä siis nyt paljon toivottu juttu tyvikohottajasta, elikkä tästä OBH:n volumasterista (hihi, yksi toive!).

Ensin voin sanoa ihan omaa mielipidettäni, elikkä minusta kone on aika hankala käyttöinen, jos tekee itse kohotuksen itselle. Mutta toiselle ihmiselle homma on paljon helpompi tehdä. Kannattaa siis opettaa poikaystävät ja äidit käyttämään myös tätä välinettä. ;)

Kohotuksessa ei mielestäni ole mitään muuta muistettavaa kuin se ettei polta päätä ja se ettei kreppaa päällimmäisiä hiuksia. Kuvaa tästä tilanteesta oli mahdoton ottaa, edes kaksin. (piti samalla varoa ettei toisen hiukset käristy, toki olisi voinut ottaa kuvat myös kylmällä raudalla.)

Tässä näätte sitten eron ennen tyvikohotusta, ja sen jälkeen:

2h8cxfo.jpg

Kohotuksen kyllä huomaa, mutta minusta saman voisi tehdä ihan tupeeraamallakin, tupeeraus tosin lopahtaa minulla ainakin helpommin kuin tämä. Ihan arkisin en tätä konetta varmaan tule vakituisesti käyttämään.

Itse en ole kuvassa, vaan ystäväni, joka ei myöskään halua paljastaa henkilöllisyyttään.

Asian todistamiseksi (etten ole kuvassa) voin pistää itsestäni kuvan. Saatte sanoa arvionne uudesta hiusväristä, vaikkette vanhaa ole nähneetkään. Heha. .:D Oikeasti tukkani on kyllä tummempi kuin kuvassa, vaikka toivoisin sen mielummin olevan tuollainen.

2n6f02d.jpg
oli pakko pistää arskat päähän, näytän muuten tyhmältä. :D