Moi , nyt pitkästä aikaa pääsen postaileen vähän pidemmin. Tässä juuri muutama päivä sitten rutkutin kaikille sitä (esimerkiksi muomuon blogissa :D) , etten ole aikoihin käynyt salilla, enkä muutenkaan liikkunut. No, eilen sitten otin itseäni poikaystävän kanssa niskasta kiinni ja raahauduin salille. Siis minä ! Olihan se ihan kiva pitkästä aikaa päästä kunnolla vääntämään, mutta eihän sitä nyt kauaa jaksanut.

Tänään liikunta maratoonini on jatkunut kovaa vauhtia Smell Like Coffee - blogin Carryn kanssa. Aamusta treenasimme Nintendo Wii Fitillä nyrkkeilyä ja lenkkeilyä. Vähän myöhemmin jaksoimme lähteä pyöräillen kirpputorille, josta löysimmekin ihanat tehotyttö kukkarot.

Ajattelin nyt muutenkin aloittaa tuon urheilun ihan kunnolla, olisi kiva aloittaa uusi lukukausi virkein mielin ja uudella kropalla. Kaiken lisäksi äiti puhui ostavansa meille cross trainerin, eli pääsen ihan kunnolla hikoilemaan. Ei tarvitse aina salille asti raahautua. :)

o596vd.jpg
vähän lähti kulmasta pois, mutta voi voi.



20uevk3.jpg

2unu5vp.jpg

11tviqc.jpg

Sekoita ainekset keskenään sauva- tai tehosekottimella, nauti kylmänä ! Vaihtelua saat käyttämällä eri hedelmiä. (ohje napattu cosmosta).