Kirjoitan tätä nyt jo kohta sadatta kertaa, kerran sain jo ihan loppuun kun taas kerran pianoin "tietoa sivustosta" -nappulaa ja tittidii, kaikki katosi. Jes jes jes. No yritetään uudestaan vaikka patittaakin.

2pqvt7b.jpg

Eli siis, esittelen teille tänään meikkipussini kätköt.

24e3tbd.jpg

Tässä kuvassa meikkipohjani ainekset. Aloitan meikin teon yleensä tällä Lumenen peitevoidepaletilla poistaen siniset kohdat silmäkulmista ja punaiset läntit ympäri naamaa, etenkin nenästä. Tässä apunani on kuvassa näkyvää harjas. Peitevoiteen jälkeen otan käyttööni Lumenen meikkivoiteen jota levitän sormilla läpsytellen koko naamaan ja kaulaan.

Voisin myös onnellisena käyttäjänä suositela tätä Lumenen meikkivoidetta, minusta se on erinomainen. Sillä on lähes mahdoton saada aikaa edes tahallaan (ei sillä, että joku sellaisen tahallaan haluaisi) sitä ihanaa oranssia naamaria, koska voide ei tuo naamaan uutta väriä, vaan tasoittaa sitä naaman omaa väritystä.

2igcccj.jpg

Koska kulmakarvojeni väri on lähes huomaamaton, minun on lähes pakko joka päivä tummentaa kulmani. Kulmiini käytän Lumenen tummanruskeaa luomiväria, sekä kulmakarvoille tarkoitettua harjasta.

10icayx.jpg

2z815w2.jpg

Niin kuin kuvastaa saattaa huomata, luomiväreissä minulla on todella huomaamaton linja. Suosikki luomarini ovat ehdottomasti kaksi ensimäistä, Lorealin ja Joe Blackon hieman punertavat sävyt. Viimeisen sävyn merkkiä en edes tiedä ja siitä on mahdoton ottaa selvää, purkki on niin kulunut. Luomivärin levittämiseen käytän luomivärin levitykseen tarkoitettua harjasta.

2ij0op3.jpg

Ripseni taivutan normaalilla Seppälästä ostetulla ripsentaivuttajalla ja hieman pituutta ripsiini lisään Este Lauderilla. Mustaksi ripseni maalaan Kanebon vedenkestävällä ripsivärillä.

2iurk08.jpg

Jos joskus jostain syystä haluan korostaa silmiäni enemmän, käytän siihen Wet'n Wildin eye lineriä. Harvoin näin kumminkaan teen, eye lineri saa minusta hieman noita-akan näköisen.

Mitkä ovat sinun luottomeikkisi?