Elikkä taas tämmöinen enempi kuulumis postaus. Heräsin tänään yhdeltätoista, että lähtisin kaupunkiin. Ajatuksena oli tehdä myös sellainen päiväkuvina-postaus, mutta se meni sitten ihan mäkeen. Se, että se meni mäkeen, johtui siitä, että kun olin kävellyt pitkän matkan bussipysäkille, ja ihan vahingossa tajusin käydä ennen bussin tuloa pankkiautomaatilla, huomasinkin, ettei tililläni ollut rahaa! Oikeasti, palkan piti olla tullut jo tiistaiksi! Missä ihmeessä se viipyy? Toivottavasti joku teistä osaa kuvitella tämän tilanteen ja eläytyä mukaan. Se oikeasti patitti. No, sitten lähdin kävelemään poikaystäväni luokse, eikä minua siellä kiinnostanut mitään valokuvia napsia..

Kaiken teki hirveämmäksi se, että olin eilen katsollut one waysta sellaista ihanaa punaista takkia ja nyt joku on jo varmasti ostanut sen! Ärsyttää kun rahat eivät riittäneet siihen jo eilen.

Jotta postauksesta tulisi hieman kuva rikkaampi, lisään tähän vielä kello 12:00 kuvan, kun meikkasin naamaani suihkun jälkeen, hihi :

2m83ytz.jpg

Ilmoitus asiana vielä se, että lähden ehkä huomenna tai ylihuomenna (en tiedä vielä, koska poikaystäväni ei osaa sanoa ikinä minkäänlaista aikataulua) mökkeilemään. Ajastuksella on tulossa paripostausta torstaiksi ja perjantaiksi. Loman jälkeen tulee sitten varmaan hyviä lomakuvia, toivottavasti. :)

PS. Minulla on jo seitsemän tilaajaa ! tulkaa vaan lisää kiitos !