Ah, minulla ei ole ikinä ennen ollut ketään, kenen tyyliä oisi pakko seurata ja matkia ja ihastella, mutta nyt on, Lauren Conrad!

Törmäsin tähän tyttöseen Fashionweekin kautta ja rakastuin ensisilmäyksellä! Ihan sama mihin katsoo tukkaan, vaatteisiin, naamaan .. ihan mihin vaan, niin kaikki on söpönsuloisen täydellistä. Aaaaaah.. Haluaisin tietää tytöstä muutakin kuin sen, että on pirun nätti, mutta en jaksa alkaa suomenteleen. Niin paljoa en siis halua. :D

30c581z.jpg

Ja niin kuin tästäkin kuvasta näkee, Lauren pukeutuu pääasiallisesti niin, kuin kuka vaan ihminen voisi pukeutua, eli siis farkut ja lörpsö toppi. Ihanaa Lauren , ihanaa !


2433z9e.jpg

Ja tämäkin. MInusta tämä on niin ihana koska tästä kuvasta oikein paistaa se, ettei Laurenin ajatuksena ole leveillä kalliilla vaatteillaan. Meinaan jos nämä vaatteet ovat todella kalliit olleet, niin minä sitä en ainakaan huomaa. Lisää ihmisiä jotka ei halua leveillä, kiitos!


15dou9d.jpg

Tämä. Minusta tuo toppi on niin ihana sullottuna tuonne housuihin, että huh huh! Jos olisin itse hiukan hoikempi, voisin jopa pitää toppi noin. Ja mitkä lasit!


kuvat: täältä , täältä

Ja viimeisenä maailman ihanin ilouutinen! Sain töitä ensi viikonlopuksi! IHANAA! Ohjaan liikennepuistoa kumpanakin päivänä 6h ja saan rahaa yhteensä sikana, eli 130e! Taidan saada ne ihanat kengät, farkut ja farkkushortsit, jipii !!