Huoh.. Tämä on nyt kolmas kerta kun teen tätä juttua! Kahdella ensimmäisellä kerralla saanut tän ihan just valmiiksi ja sitten painanut vahingossa jotain väärää nappia ja kaikki on vaan kadonnut. :D Toivottavasti nyt onnistun..

Päivän ruoka: paella

28ck86p.jpg

1rkl öljyä
½ sipuli
pala purjoa
½ paprikaa
½ tl kurkumaa
4dl vettä
1 liemikuutio
2dl puuroutumatonta riisiä
½ tl rosmariinia
1/8 tl cayannenpippuria
1tl rakuunaa
1 valkosipulinkynsi
2dl kypsää pikottua broileria
½ dl herneitä
½ dl katkarapuja

Koristeeksi oliivia ja sitruunanlohkoja.

1. Kuumenna öljy kattilassa tai padassa, lisää kurkuma ja sipuli. Sekoita, mutta älä ruskista.
2. Lisää vesi, liemikuutio, riisi, purjo, paprika ja mausteet. Hauduta seosta n. 15 min.
3. Lisää pilkottu broileri ja anna hautua n. 10 min.
4. Lisää herneet ja katkaravut ja kuumenna ne, mutta älä ää keitä. Tarkista maku.
5. Kaada paella tarjolle laakealle vadille ja koristele oliiveillä sekä sitruunanlohkoilla.


Päivän löytö: kenkiä kenkiä ja paita

26217hu.jpg

30c4py1.jpg


Nämä ihanat tapaksen sandaalimaiset kenkäni löysin Mekasta 30e. Minusta nämä on ihanat, koska on ihan normaalit, mutta silti havaittavissa on pientä juhlallisuutta.

21enns.jpg

24qv57b.jpg

Iiiih, tämä ylisopotti lenkkari pariskunta on peräisin aleksi13:sta 15e! Siis 15e! Minusta nämä ovat yli ihanat koska ovat tälläiset normaalit kävelykengät, mutta silti näissä on jotain erilaista, elikkä siis tuo reikä. Mutta eikös näytäkin melkein joltain Lacosten kengiltä? Ehkä jotain sellasia "reikiä" kun olis vielä jossain kohdassa, niin olis ihan Lacostet. Hinta vaan oli vähän rahapussilleni mieluisempaa luokkaa.


opbk8h.jpg

rvd1z9.jpg

Tämä paita löytyi Seppälän alennusmyyntejen lastenosastolta. Hintaa 40 % alennuksen jälkeen paidalle jäi suunnitteen 12 euroa. :) Minusta tämä on ihanan värinen ja juuri sopivan kokoinenkin. Ainut huono puol on se, että jos paidan laittaa pesuun vetuketju mene aivan mutkalle, kun on tuollainen muovinen huono. :p


Päivän bonus: kesäkenkäni

Tattadaaaa !! Tässä siis suuri kenkävarastoni. :D Haha, viisi paria kenkiä.. On minulla vielä muutamat tennarit ja yhdet lacostet, mutta ovat niin huonossa kunnossa, että kuvaan niitä en tuhtinut päästää.

55lzqd.jpg

Aloitan vasemmalta pienen esittelyn: Ensimmäiset kengät ovat ostettu HELSINGIN (hahaaa, olen ollut Helsingissä :D) Seppälästä joskus pari kuukautta sitten. On ollut kovassa käytössä ja sen ovat nälöisetkin. Tuo nokka on kohta kulut ihan harmaaksi. Hintaa näillä taisi olla 30e.
Toiset ja kolmannet esittelin jo tuossa yläpuolella, joten en niitä uudestaan jaksaisi esitellä.
Neljännet kengät ovat kotoisin Andiamosta, jellyt. Aivan yli söpöt. Hintaa oli vaivaiset viisi euroa, voiko niin halpoja olla ostamatta?
Viidennet ovat vähän turha ostos. Tälläiset inkkari kengät Kenkäreposta, hintaa taas se 30e. Hieman ovat liian isot, eikä muutenkaan enää yhtään mielytä silmää.

huomatkaa muuten, kaikki kengät eri kaupoista. :)


Päivän toive: KENGÄT!!

Olin äitini kanssa tosiaan siis shoppailemassa minulle noita kenkiä ja törmäsin myös yhtiin älyttömän ihaniin punasiis korkkareihin Mekassa! Siis ne oli aivan mahtavan ihanat. Niissä oli vähän jotain sellasta vanhaa ja ne oli aivan unelmat! IHANAT todellakin olivat! Siitä pahoittelut, että kuvaa niistä en löydä, mutta kun en vaan löydä !