Tarkoitukseni oli tehdä tänään vaikka mitä ja leikkiä erittäin pirteää ja iloista tyttöystävää, mutta sitten poikaystävä tuli ja sottasi kaikki suunnitelmani, kiitos. Olen nyt siis koko päivän vaan löhönnyt kotona Da Vincin -koodia ratkoen. Olo on erittäin tylsistynyt ja melkein kipeämäisen masentunut. Mielialaani alentaviksi tekijöiksi voisi laskea myös ulkona vallitsevan sään ja netin kökköilyn (mitään sivua ei voi selaila rauhassa kun koko ajan netti pätkii.. täytää silti olla onnellinen, että se edes välillä toimii).

1zv5rlz.jpg

2bo5r5.jpg

Olen tässä muutaman päivän miettinyt, että miten olisi ruskea tukka? Nyt se on sellanen mustaan taittuva tumman ruskea. Mutta haluaisin sellaisen ihanan ruskean tukan mitä on kaikissa ihanissa mainoksissa, ja mieluiten vielä joillain vivahteikkailla raidoilla. Niin, että tukkani olisi kesäinen ja siihen sopisi kukkaset! Muutenkin vaihtelu virkistäisi, ollut ainakin reilun vuoden tämä sama väri.



Vaikka nettini on kovasti kökköillyt minulle koko päivän (salaliitto kukkaroni kanssa?), olen sinnikkäästi selaillut elloksen alennuksia, lähinnä kenkiä, ja löytänytkin muutaman mukavan tuntuisen yksilön.
293ag02.jpg
Nilkkurit maksavat n. 30e ja minusta ne tulisivat hyvin sopimaan jalkaani syksyllä. Valkoiset kengät maksavat n. 17e ja ne ostaisin vain valkoisten kenkien puutteessa. Minusta ne ovat aika suloiset ja sopivat myös juhliin.


Sitten vielä yksi juttu: löysin MouMou:n blogista jutun buzzadoreista. Buzzadori on siis ihminen jolle lähetetään testattavaksi tuotteita. Itse liityin heti mukaan hommaan. Totta kai! Ketäpä ei kiinnostaisi ilmainen tavara? katsokaa lisää buzzadoreista MouMou:n blogista. :) Ja jos eksytte buzzadoriksi tekstini kautta, mainitkaa ihmeessa PNJA suosittelijananne! :D