Ensinnäkin ilmoitan, että minulla ei ole kesätöitä joten en todellakaan tiedä miten nämä ostokseni rahoitan. :D Töitä on tiedossa kyllä taas syksyllä, kerhon ohjausta (on muuten ihan mukavaa ja helppoa hommaa! :D). Onhan tässä yksi rahantulon lähde tulossa heinäkuussa, nimittäin synttärit. Jipii! :) Mutta nyt asiaan.. (Kuvat jotka olen ottanut haluamani tuotteen alle, eivät aina edusta juuri tasan sitä tuotetta minkä haluan.)

a3lhe0.jpg


1. Ykkösenä listallani ovat ne Mekan ihanaakin ihanemmat korkkarit! Ne on niin söpöt etten voi sitä tarpeeksi ylistää. Kuvaa niistä en löydä mistään, harmittaa suuresti. Voin nyt kuvailla niitä vielä hiamen tähänkin. Ovat siis punaiset korkokenät varmaan 5cm korolla. Pää on hieman tylppä ja siinä jalan aukon ympärillä oli hieman se materiaali rypisteltynä. Korko oli jotain korkkimaista materiaalia.


2. Hyvänä kakkosena uudet farkut. Yhdet farkkuni juuri sanoivat itsensä irti ja ratkesivat haaroista, kiitos. :D (Wii fit:timme kyllä kovasti väittää, että olisin laihtunut 1.2KG, eli painaisin enää 51KG, ihanaa !) Asiaan. Ajattelin jotain GT:n farkkuja, ehkä vaaleita. Vaaleissa farkuissa on kyllä hyvät ja huonot puolensa. Hyviin lasken ne, ettei minulla ole sellaisia aikoihin ollut ja että niihin sopisi ruskeat bootsit, huonoihin ne, että vaalea leventää. yäk. Eikä mitään leveä lahkeisia vaikka kuinka olisivat IN, ei ei ei. :D
9hujq1.jpg

3. Kolmoisena listalle pääsee nahkatakki. Tämä saattaa jäädä ostamatta siksi, ettei se sovikaan minulle tai on vaan liian kallis. Tai että kalleus ja sopivuus prosentit eivät täsmää haluamallani tavalla. :D Nahkatakkia ajattelin katsella Jim&jilly:stä, mutta siinä on vaan se huono puoli, että poikaystäväni isoveljen tyttöystävällä on se nahkatakki, onko siis soveliasta ostaa samanlaista? Emme kyllä liiku juuri ikinä missää yhdessä, mutta silti.. ONLYssä on myös nahkis, mutta minusta se ei ole niin kiva kuin se jim&jillyn.
2cz9f9g.jpg

4. Punainen laukku ja muita punaisia asusteita. Laukku saa olla joku halpa, ihan vaikka H&M. Punavalko sävyisiä rannekoruja näin vitosella weromodassa, sillon oli vaan niin paljon muuta ostettavaa etten ehtinyt niihin kajota.
xdgfio.jpg

5. Ja viimeisimpnä, muttei vähäisimpänä farkkushortsit! Sääli vaan, että minun pitää pitää shortsejen kanssa aina sukkahuosuja (kaikki läski reisissä..) niin ei voi oikein tosinättejä korkoja niiden kanssa pitää.. ellei pistä sellaisia oikeita musta sukkia, eikä aina mustia. :D Ehkä tekisinkin niin. Sopiviin hinta-laatu luokan shortseihin törmäsin kai ONLYssa, taisi olla 16e. (Miksi H&M:n shortsit ei voi olla alessa!)
1pmr.jpg

6. Ei ollutkaan viimeinen tuo, vaan muistin haluavani vielä jonkun valkoisen, hieman roikkuvan paidan jostain sopivaan hintaan. ONLYssa taas törmäsin yhteen. mutta ei se ollut niin kiva päälä, kun se eka näytti. Valkoisen paidan kanssa pitäisi ostaa sitten taas pari jotain korua. Koru varastoni on NIIN onneton. (paita ei olisi näin pitkä kuin kuvassa, mutta alareunassa olisi kyllä kiristys)
fyiqu9.jpg

7. Niin ja vielä henkselit sitten niiden farkkushortsejen kanssa! :) (einyt ehkä ihan tälläiset, hahhhaa. En löytänyt mistään parempaa kuvaa! :D)
2zgfcl2.jpg

Ärsyttää muuten kun hirveen monet vaatekauppojen sivut toimivat sellaisella kuva taustalla tai siis sellaisella automaattisella. Onhan se tyylikäs, mutta kun jos on vähänkin huono kone, niin sitä on ihan hirveätä käyttää.

kuvat: ellos , h&m