Edelleen salaa poikaystävältäni tässä blogia kirjoitan, pönttö vaan on niin krapulassa ettei tajua mitään vaikka on tossa metrin päässä. :D Meinas pikkasen yöllä räjähtää pää kun se tuli tuolta kyliltä viiden aikaan mut herättään ja huusi, että olen huono tyttöystävä kun en ruoki sitä, aamu viideltä? Haloo..

Eli tänään ajattelin esitellä teille ihanan rakaan huoneeni. Se on vielä keskeneräinen, muutama kapistus puuttuu seiniltä, sekä verhot ovat vain väliaikaiset.

2s84djm.jpg

Tässä siis oviaukkoni. Pahoittelen sitä, etten jaksanut pistää vielä peittoa ja päivä peittoa, huone näyttää muutenkin raikkaammalta näin. :D

2n6gc4z.jpg

Tässä on maailman ihanin peilini, jonka takaa löytyy vaatekaappi. Kuva on otettu edellisestä kuvasta vasemmalta puolelta.

2q8d4sw.jpg

Kuvassa Ikesta ostettu nojatuolini. Tuohon nojatuolin oikealle puolelle olisi tarkoitus tulle vielä joku taulu ja yläpuolelle musta hylly.

28umxj4.jpg

Siinä siis sänkyni ja ne rumat verhot mistä mainitsin, yök. Homma tulee tosin korjaantumaan vielä joskus.. Myös pikku ikkunan päälle olisi tarkoitus pistää musta laskosverho.

ivh2xh.jpg

Tässä sitten tv-taso. Päällä on telkkari, tietokone ja leipiä. Tuolla koloissa on sitten dvd, vhs, digipoksi ja vahvistin. Alla uppo-nalle kirjani ja muuta kirjallisuutta. Tason päälle, seinälle, olisi tarkoitus tulla vielä paljon kehyksiä. Vieressä kaiutin, joka toimii myös pöytänä. Samanlaisen kaiuttimen ehkä pongasit edellisestä kuvasta esprit -lampun alta. :)

Kun saan huoneeni täysin valmiiksi kuvaan sen uudestaan, silloin se on varmaan paljon kotoisamman näköinen, toivottavasti.

Mistä aiheista haluaisitteminun kirjoittavan? minulla on ideoita kyllä aiheiksi, mutta haluisin kirjoittaa myös jotain, joka teitä kiinnostaisi.

Tarkka silmäiset huomatkaa tuolla sivupalkissa tuo keittiössä -sivu. Keräsin sinne kaikki blogistani löytyvät kokkailu ohjeet, ajattelin, että näin löytyvät nopeammin. Mitä mieltä olette tästä jutusta?

Ajattelin, että voisin tehdä tuommoisen sivun myös ostoslistastani. Toki aina postauksella esittelisin ostoslistaan ns. menevät vaatteet ja asiat, mutta se pitäisi minutkin paremmin ajan tasalla. Mitä mieltä?

Kaikki ilmoittumaan Nelliinan kilpailuun nyt heti !