Olen koko pienen elämäni viettänyt vihoissa kynsieni kanssa. Mutta minulla on siihen hyvä syy. Oikean käteni etusormen kynsi on ns. torvikynsi. Se ei ole ikinä torveltä näyttänyt, mutta tuo torvikynsi onkin joku lääkäreiden nimitys kynnelleni. Kynsi on siis lyhyt ja pullea. Se ei ylety sormenpäähäni asti, ei puoliksikaan ja se on huomattavasti tavallista kynttä paksumpi.

Ala-asteella piilottelin kynttäni pitämällä keskisormea etusormen kynnen päällä ja tein sitä todellakin aina. Aina kun join lasista, aina kun räpläsin puhelinta, aina kun olin koneella.. Ja vaikka enää en häpeä kynttäni, teen sitä edelleen. Vahingossa siis.

Enää en häpeä kynttäni, koska hankin tekokynnen! Jee! Siis niitä joita on Seppälässä yms. Tekokynsi asetetaan tuon tynkäkynnen päälle ja pistetään kiini liimalla. Sen voin sanoa, että se on vaikeaa. Jos normaalin kynnen päälle on vaikea pistää tekokynsi, niin tämän kynnen päälle on todella vaikea. Kynttä pitää viilata juuri sopivan matalaksi, jos se jää liian korkeaksi tekokynsi ei pysy, jos se menee liian matalaksi alkaa vuotamaan verta. Mutta parasta on, että lopputulos on lähes oikean kynnen näköinen.

tekodg9.png

Sokeriksi kynnen päälle tykkään pistää näitä myös Seppälästä löytyneitä nättejä jotain timantteja. :) Tässä kynsi siis lakattuna. Jos kynsiä ei lakkaa, niin silloin se erottuu kyllä joukosta liian hyvin. (siistin kyllä aina nuo yli menneet lakat, nyt en vain jaksanut heti :D )

helythg8.png

Parasta on muuten ostaa kymmenen kynnen paketti yhden kynnen (tai siis kahden, kun voi käyttää kummankin etusormen kynnet) takia. Toivottavasti uskolliset lukiani (carry ja kk) jatkatte blogini lukemista, vaikka tuo kynnen oikea kuva saattaa järkyttää. :D